sista sommarlovsdagen :(

sista dagen på sommarlovet och allt är skit. de känns som om jag orkar slösa den här dagen så den blir helt fuckt up.
ska kanske vara med sofie nu på kvällen vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nått hittar vi vell på. måste gå ner till michelle också, har hennes jacka. sen igår. vi hyrde film. (svensexan) efter att vi varit med dom mest trååååååååkigaste människorna på hela gjorden! :o aa.fa.ns. och jw. snacka om att vara tv-spelsnördar:o åh är så jävla less på en av dom nu, vet fan inte vad som hänt med honom. så jävla konstig, är man mad honom själv är han hur underbar som hellst, men så fort nån fler är med så blir han helt sjuk i hövve! vette fan om jag orkar med honom när han är så här.. och jag har kännt honom ganske länge så vill ju inte tappa kontakten, men jaa... vi får se hur de blir.

                                                                   hos nicklas :)

selånger marknad

fredag: var med michelle Larsson på selånger :D jättekul! vi träffade sofe, maja, hannah, malin, nattha, vicky :D
vi gick även med anton, fredde och niclas :) men dom var lite smått tråkigt :/

lördag: gick med michelle och jimmy på kvällen :) roligt roligt:) men jag frös jätte mycket så jag åkte hem och bytte kläder för hade kjol på mej:/ åh när jag kom tillbaka så åkte michelle, jimmy, hanna, anica, sofie och shala breake dance :) jag kan inte åka för jag spyr bara -.- jaja sem kom pappa och hämtade mej jättetidig :o för han tyckte de var så jävla mycket fylla (eller så inte) så dampade loss på honom lite :b pratade med hultgren lite sen på kvällen också :)

söndag: gick med kusin linda och sandra + lindas kille :b mamma, ulirika jisefin och milton. kpte faktist lite saker också. :b
senare på dagen gjick jag med michelle, träffade anton, fredde och cristian. seeenare så träffade vi malin, vicky och nattha :D jag gjick med dom senare på kvällen..

så nu sitter vi här nattha jag och vicky, som ska sova hos mej och väntar på att min mobil ska laddas -,- så vi kan gå ner till österro och möta elin, tilda och tildas kille  :p aja ska gå nu nattha håller på att tjata ihjäl mej :o haha
see yha bitch;)

12/8 2008



hejhej :) vaknade idag kl 9 ungefär, si sådär lite småjobbigt menmen, slog på tv:n och kollade på tecknat (veet jag är jätte mogen, men det är faktist roligt ibland) till kl var typ 1 då ringde pappa och klagade på att jag skulle gå ut och ränsa i rabatten!! :o gjorde det, så nu har jag ont i händerna, armarna och i axlarna :/ vill inte veta vad jag har i morron :o
ska kanske vara med malin ikv :) var ett tag sen nu.
och imorron kanske VICKY :D lääängtar!! aja får se hur det blir :)
åh michelle har åkt på husvangssemester:o så kommer sakna ihjäl mej på henne. borta hela vackan!! :(


see yha bitch

fredag kväll /lördag natt

fredag kväll: var jag med sandra och emelie på timråland (: askul. (timråland är ett öltält)
när vi varit där en stund får jag och emelie för oss att vi ska dansa på borden :b vilket vi gör och vakterna blev lite småsur och ba: -det kommer en dag i morron också, då ska ni vell också in?!
haha synd bara att vi inte skulle det :b
När detta stängde kl 1 åkte vi hem till nån på efterfest, men problemet var bara att vi hann före allt folk så vi att oss i en lekpark och loda :b jag och emelie fick då för oss att vi skulle hänga knäveck på nån stång ;) haha det gick inte så bra kan jag säga.
sen så skulle vi gunga, (vilket man inte gjort på läääänge:b) helt plötsligt börja sandra garva åt nått som inte jag och emelie förstod ett skit av :b och det gick inte så bra när hon skulle förklara heller så det slutade med att vi låg alla tre i sanden och asgarva åt egenteligen ingenting :b haha!
sen kom sandra på att vi kunde gå till en kille som hette peo, vilket vi gjorde efter som vi inte hade bättre för oss.
hos honom så dansade och sjung jag och emelie så att grannarna klagade på att musiken var så hög ;b haha.
men sen vart sandra så tråkig att hon ville åka hem, för hon jag skulle ju jubba idag :/ då var kl runt kvart i tre.
när vi kom hem slog vi på en film och åt chips och dipp, mysmys. vi somnade kanske runt halv 4 :b klev upp 9 och åkte och jobbade nu till 5 :/ lite små trött är man nog endå...
nu ska johanna tydligen sova här inatt. (brors barn) vette fan om jag orkar vara hemma då, vill bara ha lungn och ro nu käns det som.. men men det är vell bara att bita ihop. eller?

see yha bitch ;)

RSS 2.0