nolby

var med skolan på nolby idag, riktigt trevligt faktist. för mestadels blev det stugan med godis men jag var även och kollade på nattha när han åkte snowboard i barnbacken :]


nattha och malin

nationella - svenska del 2

skrivuppgiften idag då.. den gick ganska bra bortsätt fårn att jag glämde huvudämnet totalt -.- så får bara hoppas att min lärare är snäll och på gott humör.
men jag valde iaf att skriva en novell, som handlade om att poppy kom på sin man att mörda en kvinna i deras hem.
hon ringer sin vännina och ber om hjälp. men när vänninan (tova) kommer till platsen som poppy har gömt sig på står det redan massa polisbilar och ambulander där, men.. det är inte poppy som blivit mördad det är hennes man. och på slutet så får man även veta att poppy och tova är syskon.
så folk, håll tummarna att det lyckas!!

anna bodén
09.02.05

nationella - svenska del 1




hade nationella prov idag. läsförståelse med frågor som man skulle svara på.
det gick faktist hyfsat bra:) dock så var vissa frågor lite svår att förstå, men ingenting som man ''hoppade över''
vi fick ha med oss godis och dricka. gott gott! :] men självklart åt man upp hälften i går, och resten innan lektionen hade börjat så hade typ 10 godisar kvar när vi började :p men det blev inte så mycket godistande för mej, var ganska fokuserad på frågorna så.. och när jag har typ lite mindere en halva häftet kvar säger grunkan, (vår otroligt sura lärare) att det är ungefär en halvtimme kvar att  sitta på :o panik! haha. men jag hann så får hoppas att det gick bra :)

09.02.03

RSS 2.0