AVENY

Aveny m. - anita,carina,viola,sola,linda,sandra,petra,jag,jenny, emelie och carola.




var med tjejerna på aveny igår, vi hade riktigt kul faktist. åt go mat och så..
där fanns också några killar från stocholm, vi skåla och grejja med dom medans vi åt. sen när vi gick in på ''rätta'' aveny så kom dom igen. och ena killen där började strippa,(vi, 11st satt vid ett litet bord längst in i ett hörn) han slängde av sig tröjjan, bad emelie öppna byxerna, tog av sig dom också, sen sprang han runt och jagade sola, gned sig mot stolar och satt sig i knän på annat folk runt bordet. medan han gör det går jag och petra bort till några andra som gått ifrån bortdet.
sen när allt har lungnat ner sig, och alla har satt sig så kommer dom igen, och gör oss ''sälskap''...
dom går igen och en vakt kommer och fråga vilka som fört ett sånt liv, vi säger ju självklart att det är killarna, vakten går bort till dom och ger dom en varning.. sen så ser vi inte dom något mer den kvällen.

annars så var det helt okej, vi dansade tills vi inte kunde stå mera.
och jag min klant lyckades spilla ut en hel cider på mej, tröjjan, kjolen, strumpbyxerna, skorna, stolen, mattan. ALLT blev blött. bravo anna!
sen så hände det inte så mycket mer faktist. förutom att jag var nå jävulst fyllehungrig i morse ^^ jag åt en hel korvburk, med bröd!! :o jag burkar typ äta 2st normalt. haha



see yah, pyss.

gymnasie here i come!

ja så börjar det närma sig då :)... i morron ska jag gå till syon och fixa klart allt inför gymnasiet. Det blir nog media programet på hedbergska. en Sofie Bergström bestämmde sig för att göra det samma, så det blir nog vi två i 3 år framöver då :) prima fina det:) så vi får se hur det går nu då...

pyss så länge :)♥

novell

igår så var det en jäkligt jobbig jävel som skrev till mej. (förlåt, men det är sant)
trode jag rökte för, han hade sett mina kompisar göra det. då tog han för givet att jag också gjorde det. -.- hallå.
finns det nått värre en när någon annan ska leka mamma/ pappa och säger: du ska inte röka om du inte vill dö i förtid.
visst det är sant, men vadå då är väll det mitt problem. inte hans. nä han ville bara vara snäll och försöka hjälpa till. jo tack för det, men lär känna personen innan nästa gång du ska hjälpa. för du kan ha helt sjukt fel.
näe han ba: du ska inte falla så lätt för grupptrycket. eller typ jag vet inte vad du tänkte när du tog första blosset, men jag vet att du inte tycke det var speciellt gott.
vad vet han om vad jag känner för ''grupptrycket''  eller vad jag tyckte när jag provad första gången. (dom flesta har nog provat en gång, och har man inte gjort det så visst. det är erat val, inte mitt. jag valde att prova och thats it.)
men det har inte han att göra med! 
men aja orka disskutera det där vidare.


ja skolan började ju igår :/  tråkigt men endå okej. för det är ju liksom sista terminen, men börjar snart gymnasium och allt. men nu kommer alla nationella proven, i svenska, matte och engelska.
men det känns som om det bara är svenskan som jobbar inför dessa prov. det kommer komma med att men ska skriva en novell, och det håller vi på att ''träna'' på nu, så..
(ska faktist erkänna att jag är klar med min novell redan, :$ hihi.)
även fast vi inte ska vara klar med dom förren om kanske 3 veckor :b

men aja nu ska jag  titta på tv så höres. pyss

[email protected]

[email protected]

extremt speciell, det är han.

hejsan allihop.
har inte skrivit på länge, därför att min vänliga datar bestämde sig för att -nu vill jag nog ha semester, jag går sönder.
så medan han hade semester, levde jag livet.*host*

men det har iaf varit jul och nyår. jag firade min jul/nyår hos mina kusiner:) uppe i ljustorp.
vid jul så åt vi så klart julbort och öppnade paket, ni vet det där traditionella (stavning?) som man brukar göra på julafton.
men vi hade även enormt trevligt, vi pratade, skrattade och jag tror att alla hade roligt.

vid nyår så hade vi vår egen trubadur -marcus öberg, som sjung och spelade för oss. Marcus är extremt speciell, är han nykter är han för blyg för att sjunga och spela, är han därimot för full, ja då är han ju just det, för full för att sjunga och spela, så då kan han inte heller.. man måste liksom hitta den där mellangränsen. -men, när man har hittat det ja då får man bara hålla tummarna och hoppas på att man får höra en hel låt. :]
som sagt han är extremt speciell.
annars är det nog som vanligt på nyårsafton också, umgås,prata,skratta och bara vara. sjuta raketer och vräka i sig mat och godis :)

sen har man ju varit på parken. (ibergeforsen) [nöjd nu petra :b]
det var helt okej där inne, lite smått med folk som man kände bara. gick med sandra, emelie, jenny, petra och marcus :)
och så träfa mej ju folk som dom kände där inne också, så man var ju inte helt uttråkad :)

men aja ni få ha det så länge, pyss biatch.

RSS 2.0