stockholm

                                              


ja idag var den dagen då jag och michelle var i stockholm :) tågt gick kl 4 så ver ju tvungen att kliva upp 3 ja :/ jobbig!
men det var de värt:) kl 10 / halv 11 var vi nere i s-holm efter att ha blivit lite försenade..
frukost fick vi också på tåget, av en roger som serverade:)
 väl nere i s-holm så höll jag på att virra bort mej redan nere på perången (a) ;) haha. men vi kom iaf upp till hotellet där vi lämna av lite saker och fixa oss, sen drog vi ut på shopping i stockholm :D
jag tror att vi gick till alla (roliga) affärer som fanns. när kl var ungefär 2 kanske så gick vi till ett mysigt litet fik, men som jag dock inte tyckte var särskilt bra. jag åt paj och michelle pankakor. (då ska ju självklart min paj smaka muggel och vara alldeles geggig :( ) efter "lunchen" så fortsat vår lilla shopping med en titt i kungliga trägården :b, när vi var på väg dit passera vi slottet på baksidan och hann då med att se ett vakt ombyte :)
nere i trägården så blev de inte så mycket..  men när vi skulle gå upp tillbaka så börja min byxor att krångla:/ så det blev att vi sprang fram och tillbaka och försökte hitta nånstans där jag kunde fixa till dom :b. medan vi gorde det, så blev det smoothies och nån kaffe sort. vi gick även in på NK och hitta massor av fina saker (a):)
men när det var dags att börja gå tillbaka till hotellet så hitta vi inte gatan som det låg på.. så vi irra runt tills vi bara var helt tvungna att ta fram kartan roger hade fixat till oss. och tur var vell det :)
tillbaka på tåget var vi jättetrötta, hade ont i fötter och ben och kånkade på tusen kassar :] haha.
men roligt var det iaf:) måste vi göra om, tack för en super dag michelle :)<3

bilder till dagen finns på annabodeen.bilddagboken.se






    
sker jag spenderade pengarna på :)


kväll m flickorna :)

 


först åkte jag in till stan för att klippa och färga håret :) sen kom kusin sandra så mamma jag och hon gick och åt på bite line, mumma! :) efter det åkte vi in till media market för att lämna tillbaka telefonen en tredje gång! -.- ?
sen på kvällen så var jag med michelle, sofie och Cleve :) vi skulle spela in en film men det gick inte så bra:/  så vi begav oss ner till anton arvén ( lilltutken) men han var ute och åkte epa med olofsson, lübke och affe.
så då beslutatde vi oss för att vi ville gå hem till erik och värma oss :) men han och jonte var inte nå sugna på att släppa in oss :/ 
så då gick vi ner till busshålsplatsen där vi väntade på att sofies mamma skulle komma och hämta hon, när hon gjort det så satt vi där en stund till och lodade, men när det blev tillräckligt kallt så ringde jag min pappa så han fick komma och hämta mej, och Cleve gjorde detsamma. så vad denna kväll slut:)

och på tisdag åker jag ner till stockholm m michelle:) kl 4 går tåget så om ni inte vill bli väckta så så slå av mobilerna ;)
annars kan ni gärna ringa mej! :) 0730532740.
aja nu ska jag sova pyss och natt ♥

ljustorps byggdegård

var på pubafton med sandra och jimmy, i skogen :b
först var vi hemma hos emelie och hur ska man säga väntade på resten av folket och drack upp all sprit.. :p sen åkte vi till ljustorps byggdegård. (som ligger mitt ute i ingenstans) 
men det var faktist några människor som hade hittat dit. otroligt nog:)
men aja vi typ dansa och drackåh hade roligt :) tack för en underbar kväll sötnosar<3
kvällens outfit..


bodÈn



"And god only knows all the places ive been
But i hate this life that i'm living in
I wont look back to regret yesterday
Were not handed tomorrow so i'll live for today
And all you wonder is who's for sale,
well you wont know now and i wont tell
Your always hiding throwing up your hands
While heroes ride again.."

RSS 2.0