scotland

söndag: startade i bosvedjan klockan 05;00 och bilade sedan ner till skavsta i stockholm typ. vi schekade in på flyget och växlade lite pengar och så:) sen ca kl 3 lyfte flyget till scotland.
när vi kom fram tog vi taxin in till ett his hotell vi skulle bo i, det blev lite strul med pengarna och rummen men till slut löste det sig, då var klockan kanske 5 -6 så vi gick och la' oss på en gång så vi skulle orka upp på morronen.

måndag: vi tog bussen tin till stan och kollade runt, det var mest dura affärer och så, så det blev inte så  mycket handla.

tisdagen: vi åkte in till stan och hittade nått köpcenter där det var hyfsat så då fick man några hål i plånboken :p sen gick vi edingburg dungher ett spöktåg typ, rätt så tråkig för man hängde inte med vad dom sa för dom pratade så fort och med ljudefekter.. vi gick även till till ett slott som fanns där, det fanns inte så mycket att göra där typ bara gå runt och titta på gammla saker en kriget var.

onsdag: vi tog bussen till en annan del av staden och tittade på en berömd hund som fanns där, han hade tydligen suttit vid sin husses grav i 15 år. tills han själv dog.. vi gick också en saitsing grej med en kille som berättade om gamla staden, vi fick typ veta vad dom gjorde med dom som blev straffade på den tiden, han berättade också att dom hade bara en kyrka i staden först så när den blev full så la dom kropparna åvanpå varandra ;s äckligt!  sen fick vi följa med honom ner under till gamla stan som dog av pest, jag trode det skulle vara en stad ja men det var typ några gammla tomma rum med tegelväggar :/

torsdag
: schekade ut kl 10 och gick och köppte dom sista grejjerna  :) sen tog vi taxi in till stan, vi höll på att missa flyget också :p och sen var men i sverige igen :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0